We gaan weer naar buiten!

Goed nieuws voor iedereen vanuit een korfbalperspectief. De sneeuw is verdwenen, de ondergrond is ontdooid! Kortom, we kunnen we lekker buiten gaan korfballen. En als klap op de vuurpijl wordt het komende week ook nog eens lekker lente weer.  Vanaf maandag 22 februari gaan we dus weer lekker buiten trainen en er is dus ook gewoon trainen tijdens de voorjaarsvakantie!! Trainingstijden zijn nog op basis van het schema zoals dit ook voor de sneeuw van toepassing was, dus als volgt: 

teamDinsdagdonderdagvrijdag
A19.00 – 20.0019.00 – 20.00
B19.15 – 20.15
C17.50 – 18.50
D17.50 – 18.50
E18.00-19.00
F16.45-17.45

Voor alle trainingen geldt nog steeds het Corona protocol. Zie hier de link  naar het volledige protocol: https://www.ovvo.nl/corona-protocol/

We kunnen ons voorstellen dat het alweer even uit je geheugen verdwenen dus hieronder nog even de belangrijkste maatregelen”

– desinfecteer je handen voor de training. Staat de spuitfles nog niet op het tafeltje klaar, vraag je trainer er naar !
– na afloop van de training desinfecteren van je handen, de ballen en als je palen moet opruimen ook de palen afnemen met een doekje
–  ben je verkouden, niet fit of  heb je koorts blijf thuis! 

Het is belangrijk dat we deze hygiene maatregelen met zijn allen naleven want alleen op deze manier is het mogelijk om onder de huidige omstandigheden te blijven korfballen. Dus denk er aan en help anderen er ook aan te herinneren. We doen het tenslotte samen!

Veel korfbalplezier weer en langs deze weg ook weer een dikke pluim voor de trainers die weer voor iedereen op het veld klaar staan om het korfbalplezier mogelijk te maken!!

de JC