Weer eens lekker korfballen op zaterdag!

Gisteren kon onze jeugd weer lekker op zaterdag korfballen. Een speciale dag, want (ex-)spelers van onze Selectie namen de trainingen voor hun rekening! Want : #OVVOzijnwemetz’nallen!

Toen onze F- en E-tjes begonnen om half 10 was het nog behoorlijk fris. Na een gezamenlijke warming-up ontfermde  Door van der Vegt zich over de F-jes, terwijl tegelijkertijd Nicky Visser de E-tjes voor haar rekening nam. Daarna waren de D-tjes aan de beurt. Voor dit pittige clubje waren niemand minder dan Marnick van Eijk en Yannick van Hattem gevraagd. Er werden vele onderlinge partijtjes gespeeld, héérlijk! De zon brak langzaam door toen onze C-jeugd aan de slag ging. En tijdens de training van de B en A was het gewoon lekker warm en dus zweten geblazen! Dat kwam natuurlijk ook door de dynamische training van good old Henk Fokker en de gebroeders Laurens en Mark de Vries.

Het bestuur (en vooral onze jeugd!) bedankt de Jeugdcommissie voor de organisatie! En alle trainers en assistent-trainers: goed gedaan, veel dank!