Wie wil er mee Genieten…?!?

Sinds bijna 12 jaar verzorgt OVVO ook G-korfbal. Inderdaad, de ‘G’ van ‘G enieten’. Deze pure sportliefhebbers trainen wekelijks, louter en alleen voor het plezier. Niks competitie, geen lastige uitwedstrijden en nooit zeuren tegen de scheidsrechter… Nee, korfballen omdat het zo leuk is om te korfballen, lekker een spelletje spelen met elkaar, een bal en een korf… púúr G E N I E T E N !!!

Eén keer per jaar, aan het einde van het seizoen, laat het G -team, aan eenieder die wil, zien hoe léuk dat is, door een wedstrijd met / tegen de Selectie te spelen… Bij wijze van  reminder aan ons allen.

U begrijpt dat dit niet vanzelf gaat. Er zijn mensen nodig, die twee- / driewekelijks een uurtje willen helpen bij een G -training, op woensdag tussen 19 en 20 uur in de zaal. Het G roepje trainers, onder de bezielende leiding van Cora Fokker en José Veen, wordt echter steeds kleiner. Daarom deze oproep: WIE WIL ER MEE G ENIETEN…?!? Verstand van korfbal hoef je niet te hebben, dus dat scheelt… 😊 Met een Gezonde dosis enthousiasme kom je al een heel eind. Als je interesse hebt, meld je bij Cora en José of kom een keertje kijken of het wat voor je is. Welkom!