Zaterdag 11 maart: supportersavond; gratis friet en frisdrank voor álle jeugdleden!!

Zaterdagavond 11 maart 2023 spelen OVVO 1 (20:00 uur) en OVVO 2 (18:30 uur) een thuiswedstrijd tegen Dindoa. Waarschijnlijk is dit voor OVVO 1 de laatste kans om dit zaalseizoen, in onze eigen OVVO-hal, belangrijke punten te pakken. Heel veel supporters zijn daarom héél hard nodig (kijk maar eens naar de afgelopen thuiswedstrijd tegen Drachten 1 hoe belangrijk dit kan zijn). Kom daarom deze zaterdag allemaal naar de OVVO-hal!

We hopen op zoveel mogelijk jeugdleden (van kangoeroes t/m de A-jeugd) die deze zaterdag ons 2e en 1e komen aanmoedigen. Dat is niet alleen leuk (#OVVOzijnwemetzijnallen), maar je krijgt deze avond ook nog eens een gratis patatje met fritessaus én een flesje frisdrank! Natuurlijk zijn de ouders, opa’s en oma’s, broers, zusjes etc. van deze jeugdleden méér dan van harte welkom: elke supporter is er wéér één! Vanaf 18:00 uur kun je je eten en drinken bestellen aan de bar in de OVVO-kantine.

We zullen een deel van de tribune voor jullie reserveren, we zorgen voor blauw-witte supportersspullen, en natuurlijk worden de oude BWA-trommels weer van stal gehaald! Uiteraard is de dress-code ‘blauw/wit’, waarbij iedereen met blauwe sjaals, mutsen, truien, vlaggen of wat dan ook mee kan helpen aan een mooie sfeeractie!

Je moet je voor deze avond wél aanmelden: dat kun je doen via onderstand formulier

We willen graag uiterlijk donderdag 9 maart van je weten of jij óók komt!

Helpen jullie allemaal mee om deze zaterdag OVVO 2 en OVVO 1 te laten winnen?  

Namens het bestuur, Jaap van Bruggen.