Zaterdag 17 april: Schieten om te scoren!

Voor komende zaterdag staan Mark en Laurens Vries en Henk Fokker al te trappelen om met de D t/m A jeugd van OVVO aan de slag te gaan.  De training zal in het teken staan van schieten om te scoren.

Want zeg nou zelf.. doelpunten maken is best handig met korfballen. Maar er is meer dan alleen schieten om te scoren en  daarom zullen Henk en de gebroeders de Vries nog een ander belangrijk korfbalonderdeel onder handen nemen.  Ze zijn al enige tijd met de voorbereidingen bezig dus stel ze niet teleur en kom enthousiast meedoen.

Trainingstijden

10.30 – 11.45 :  C + D jeugd

12.00 – 13. 30:  B + A jeugd


Korfbalplezier voor de E-tjes en F-jes

De F-jes zullen van 9.30 – 10.30 net als voorgaande zaterdagen onderlinge wedstrijdjes spelen onder begeleiding van Ronald en Pim.

Voor de E-tjes is er van 9.30 – 10.30  ook een hele speciale training georganiseerd en is een  aantal ervaren oud??-korfballers uit de kast gehaald om een leuke en leerzame training te organiseren voor de E-teams!

Het belooft dus weer een gezellige korfbaldag te worden bij OVVO want zodra de jeugd klaar is zal ook de selectie nog gaan trainen.