Zaterdag 18 november Supporterdag!

Zaterdag 18 november 2023 spelen het 1e en 2e seniorenteam een wedstrijd tegen Tilburg 1 en Tilburg 2, waarbij dit voor OVVO 1 en 2 de eerste kans is dit zaalseizoen om, in een thuiswedstrijd, belangrijke punten te pakken (kijk maar eens naar de stand van het afgelopen veldseizoen: beide eerste teams zijn in hun Hoofdklasse-poule 3e geworden met 6 uit 6, OVVO 2 is gedegradeerd uit de Hoofdklasse en Tilburg 2 heeft zich slechts kunnen handhaven in de 1e klasse): we verwachten dus twee redelijk aan elkaar gewaagde tegenstanders!


We willen er als bestuur een traditie van maken om, bij de eerste zaalwedstrijd van OVVO 1 en 2, zoveel mogelijk jeugdteams aan het ‘supporteren’ te krijgen. Daarom nodigen wij ALLEJEUGDLEDEN (duskangoeroes, F-, E-, D-, C-, B- en A-teams) uit om deze avond vanaf half 7 naar de OVVO-hal te komen! Voor jullie staat een GRATIS drankje en patatje mét (of zonder natuurlijk) klaar! Natuurlijk
zijn ook de ouders van deze jeugdleden méér dan van harte welkom: elke supporter is er wéér een!


Een deel van de tribune zullen we, net als vorig zaalseizoen, beschikbaar houden voor onze jeugdsupporters, er zijn blauw-witte supportersspullen, en de oude BWA-spullen worden van stal gehaald!
Natuurlijk is de dress-code ‘blauw/wit’, waarbij iedereen met blauwe sjaals, mutsen, truien etc, mee kan helpen voor een mooie sfeeractie!

Hopelijk leidt dit alles tot twee mooie overwinningen voor onze selectieteams!

Geef je hier op!Groeten, namens het bestuur, Jaap van Bruggen/penningmeester.