Zoek geraakt: 11 nieuwe ballen mt.5 + centraal wassen kleding

Aan het begin van het seizoen zijn er 45 nieuwe ballen aangeschaft, voor alle leeftijdsgroepen, hiervan worden er nu al 11 gemist (maat nr.5). Waar zijn deze ballen gebleven, duidelijk is dat er op de trainingsavonden dan niet altijd genoeg ballen beschikbaar zullen zijn. Consequentie is dan ook dat er geen ballen meer mee genomen mogen worden naar uitwedstrijden en dat er tijdens de thuiswedstrijden nog maar 6 ballen beschikbaar zijn op het terrein. 


Mochten er nog ballen in het bezit zijn van spelers/coaches laat het dan meteen weten aan Pim Blaauw, hij doet enorm zijn best om alles voor iedereen te regelen, dit is niet leuk voor hem om te moeten constateren na een mooie korfbaldag. En ook voor de vereniging is dit een enorme hoge kostenpost die wij liever aan iets anders besteden. 


De nieuwe shirts zijn inmiddels, zoveel mogelijk, uitgedeeld aan de OVVO-teams, wat was het super om weer de oude vertrouwde shirts in het veld te zien. Per direct willen wij vragen om de tassen niet meer op de tribune te zetten en de kleding mee te nemen op de dag van de wedstrijd. Mocht er kleding nodig zijn voor invallen of reserve staan bij een ander team dan zal dit z.s.m. worden doorgegeven aan de ouder/speler die de kleding wast zodat deze op de 2e trainingsavond (woensdag, donderdag of vrijdag) meegenomen kan worden naar de training. Dus mochten spelers gevraagd worden voor invallen/reserves zet dan even een bericht in de WA van het team en vraag om een setje mee te nemen met de juiste maat. 


Alle OVVO-kleding moet centraal gewassen worden, dus graag inleveren of doorgeven via de app als de kleding door invallen of reserve staan nog in je bezit is. Met de grote voorkeur om deze kleding in te leveren bij degene die de was doet, anders melden via de app zoals eerder werd aangegeven.


Namens Pim Blaauw (beheerder OVVO/kleding coördinator) en Kirsten van Keulen (kleding coördinator), 


Bertina v.d. Putten

JC OVVO