Zonder trainers geen G-team!

Na de zomervakantie hopen we eindelijk weer te kunnen starten met G-korfbal. De spelers kijken er al maanden naar uit, en dat snappen we natuurlijk allemaal heel goed. Plezier, sportief, gezelligheid, elke week een uitje!

Maar….dit kan helaas niet zonder trainers. De corona tijd heeft veel mensen laten inzien dat wat meer rust in ons gehaaste leven toch wel erg prettig en misschien wel nodig is. Dit is helaas voor onze trainers ook het geval. In de afgelopen dagen hebben een groot deel van de trainers aangegeven dat zij de trainingen niet meer kunnen combineren met hun werk,studie of andere verplichtingen. Heel begrijpelijk, maar wel echt een probleem. Vandaar een dringende oproep…..We hebben jullie hulp hard nodig!!

Wat betekent het om trainer van het G-team te zijn. We trainen altijd op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de sporthal. Trainen van het G-team doe je nooit alleen. De groep is daar te groot voor. We hebben het liefst elke week 3 trainers waarvan roulerend 1 persoon de training voorbereid, de rest ondersteunt die avond. De laatste jaren hebben we een roulerend schema gehad wat dus ook betekent dat je niet elke woensdag trainen hoeft te geven. Ons uitgangspunt was altijd 1x per drie weken tenzij je zelf vaker wil. Gezien het aantal trainers kan ik dit op dit moment niet beloven. 

Heb je interesse om ons te helpen, jong of oud, we kunnen de hulp van jullie allemaal gebruiken. Dus heb je nog nooit trainen gegeven, geen probleem. Wij en alle G-spelers helpen je. We zijn het aller gezelligste team van OVVO, daar wil je toch bij horen?!!

Als je vragen hebt, of je wil je graag aanmelden als trainer. Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar op het e-mailadres joseveen01@gmail.com of op het telefoonnummer 06-23527835.

Groetjes Hetty, Janita, Kees en Jose